بلدرتانک آتش نشانی
معمولا از بلدر تانک آتش نشانی (Bladder Tank) به عنوان منبع ذخیره سازی فوم، ترکیب کننده آب و فوم و تناسب ساز استفاده میکنند. مهمترین کاربرد بلدر تانک آتش نشانی در صنایعی مانند مخازن فرآورده های نفتی، کارخانه های تولید کننده مواد شیمیایی، محل تخلیه و بارگیری فرآورده های مختلف نفتی، آشیانه های هواپیما و هلیکوپتر و … میباشد.
اجزا تشکیل دهنده بلدر تانک آتش نشانی
تجهیزات و ابزار های مختلفی سبب تشکیل و ساخت بلدر تانک شدهاند. در ادامه تمامی اجزا تشکیل دهنده این تجهیزات را نام برده و توضیح میدهیم.
- مخزن کربن استیل که در واقع یک مخزن استوانه ای شکل است که ضخامت بالایی داشته و برای نگهداری مخزن داخلی و اهرم فشار کاربرد دارد.
- مخزن داخلی که از جنس پلیمر پلی الستومری که نوعی پلاستیک میباشد ساخته شده است. مخزن داخلی انعطاف خوبی داشته و محلی برای قرار گرفتن کنسانتره فوم آتش نشانی میباشد. از دلایلی که از این مواد پلیمری برای ساخت این مخازن استفاده میشود، قابلیت انعطاف بالا و مقاوم بودن در مقابل خوردگی توسط فوم آتشنشانی است.
- بلدرتانک دارای پروپرشنر یا همان تناسب ساز است. تناسب ساز وسیله است که برای ترکیب آب و فوم آتش نشانی طبق مقدار و نرخ معینی عمل میکند. مقدار تناسب فوم و آب معمولا بین 3 درصد تا 6 درصد از فوم در داخل آب میباشد. البته به دلیل اینکه فوم، قابلیت خورندگی بالایی دارد، جنس پروپرشنر ها از برنز و یا گانمتال (فسفر و برنز) تولید میشود. ناگفته نماند که میزان ترکیب فوم در آب، به نوع فوم و کلاس خطر آتش بستگی دارد.
- بلدر تانک آتش نشانی نیاز به سیستم لوله کشی دارد. این سیستم باید به وسیله افت فشار ایجاد شده در مسیر خروجی، بتواند فشار آب را به مخزن بلدر وارد کند. در واقع تزریق فوم در خطوط آب به این طریق انجام میشود.
- در بلدر تانک ها از شیرآلات و چک ولو هایی استفاده شده که برای کنترل سیال ورودی و خروجی در خطوط تریم به کار میروند.
- یکی دیگر از اجزا تشکیل دهنده بلدر تانک ها، Sight Glass میباشد. کاربرد آن نشان دادن میزان فوم باقی مانده و موجود در مخزن است.
- در مخازن بر اساس سایز مخزن از انواع ساپورت ها و نگهدارنده ها با سایز ها و اندازه های مختلف استفاده میشود.
هیچ محصولی یافت نشد.